Maak een afspraak

Maak een afspraak

Poco Bedrijfskleding is producent en distribueert de kleding uitsluitend via gespecialiseerde bedrijfskleding dealers.

Vul het formulier hieronder in en wij versturen je aanvraag naar de, voor jou, dichtstbijzijnde gespecialiseerd dealer van Poco. Zij nemen dan zsm contact met je op.

Je personeel in de juiste huisstijl

Bedrijfskleding zoals jij dat wilt

Sinds 1977 ontwerpen en produceren we representatieve bedrijfskleding voor o.a. horeca, verswinkels en kapperszaken. Voor ons is bedrijfskleding nooit zomaar ‘kleding’. Wij weten als geen ander wat voor positief effect het kan hebben op de uitstraling van je winkel, op je personeel, maar ook op je klanten. Wij creëren trendy en originele bedrijfskleding waarbij comfort en kwaliteit centraal staat. Van een ambachtelijke tot een ultra moderne uitstraling, onze kleding past naadloos in elke horeca- of winkelformule. Kleding die bezoekers van je bedrijf een wow gevoel geeft!

 

 

Wij geloven in de kracht van onderscheidende bedrijfskleding:

 

Bedrijfskleding waarbij gasten het gevoel hebben in een restaurant te zitten dat oog heeft voor detail, professioneel is en de gast een leuke avond wilt bezorgen.

 

Bedrijfskleding die voor een slager of bakker een ambachtelijke uitstraling creëert, zodat de klant daar graag z’n vlees of brood wilt kopen.

 

Wij vinden dat elke medewerker, ongeacht kledingmaat of postuur, zich goed moet voelen in de bedrijfskleding. Dit zullen ze dan ook uitstralen naar de klant.

 

Wij vinden dat bedrijfskleding duurzaam moet zijn. Zowel duurzaam geproduceerd van stof tot confectie, als duurzaam in de levensduur van de kleding.

 

Een goed design en ontwerp begint bij samenwerking. Wij starten graag de dialoog met je, we leren graag over je onderneming en personeel zodat we samen iets moois kunnen creëren.

 

 

Onderscheid je;

BE DIFFERENT!

Vind een Poco dealer

bij je in de buurt

Bedrijfskleding van Poco

Poco is de meest flexibele en veelzijdige producent voor bedrijfskleding. Met ons unieke concept kunt je al vanaf 3 stuks per model je eigen bedrijfskleding geheel naar eigen wens samenstellen en custom-made laten produceren in de door jou gewenste kleuren en stoffen. Buizen, schorten, sloven, blouses, alles is te vinden in ons ruime en moderne assortiment. Met een grote keuze in zeer hoogwaardige stoffen, fournituren en kleuren zit er altijd iets tussen om een trendy outfit te creëren die helemaal aansluit binnen jouw huisstijl.

 

Laat hier je adresgegevens achter en wij laten een gespecialiseerde dealer contact met je opnemen. Je kunt ook zelf bellen naar 076-5013740 of mailen naar info@poco.nl voor een afspraak.

Werkwijze

Zo stel je een complete kledinglijn samen met verschillende producten:

- Je kiest uit ons assortiment (bestaande uit blouses, shirts, buizen, sloven, schorten, jasjes etc.) de modellen die je aanspreken

- Je kiest een pasvorm (slim fit, modern fit of regular fit), die het beste bij je personeel past

- Je kiest uit ruim 80 verschillende stoffen en kleuren de juiste kwaliteit. Doordat wij uitsluitend met hoogwaardige stoffen werken, heb je gegarandeerd een lange levensduur van de kleding

- Eventueel kies je een contraststof, om leuke kleuraccenten aan te brengen in de kleding

- Om het plaatje compleet te maken kun je de kleding laten voorzien van een borduring of bedrukking van je logo

- Wij gaan aan de slag om een mooi product geheel naar je wens te maken

Voordelen

- Unieke eigen uitstraling van de kleding

- Lange levensduur bedrijfskleding

- Vanaf 3 stuks te bestellen

- Grote keuze qua modellen

- Grote keuze qua stoffen en kleuren

- Meerdere pasvormen zodat de kleding bij iedereen past

- Met al onze mogelijkheden bepaal je zelf de gewenste uitstraling

poco