Maak een afspraak

Maak een afspraak

Poco Bedrijfskleding is producent en distribueert de kleding uitsluitend via gespecialiseerde bedrijfskleding dealers.

Vul het formulier hieronder in en wij versturen je aanvraag naar de, voor jou, dichtstbijzijnde gespecialiseerd dealer van Poco. Zij nemen dan zsm contact met je op.

Exclusieve bedrijfskleding speciaal voor jou geproduceerd!

Over Poco bedrijfskleding

Poco Bedrijfskleding produceert al ruim 35 jaar representatieve bedrijfskleding. In al die jaren is ons kledingconcept geperfectioneerd en de modellen worden dan ook continu aangepast aan het tijdsbeeld. De modellen van onze blouses, sloven, enz. hebben zich bewezen in de praktijk, ze zijn modern maar toch met voldoende bewegingsvrijheid. Al deze kleding wordt geproduceerd in ons atelier in Macedonië waar we jaarlijks ruim 50.000 kledingstukken produceren voor een veelvoud aan klanten in verschillende branches.

Ons vaste stoffenassortiment bestaat uitsluitend uit bedrijfskledingstoffen van Europese stoffenproducenten welke bekend staan om kwaliteit. Zij produceren conform de meest strenge milieueisen en ze beschikken over alle belangrijke certificeringen. Door de hoge kwaliteit van onze stoffen heeft onze bedrijfskleding een langere levensduur, zodat je personeel er niet alleen altijd netjes bij loopt maar je er ook nog eens jaren plezier van hebt. Kwaliteit staat voorop en bijna al onze stoffen zijn industrieel wasbaar of zelf thuis te wassen op 60 tot 85 graden.

 

Poco ontwikkelt en produceert de bedrijfskleding. De verkoop van deze kleding wordt verzorgd door een aantal gespecialiseerde dealers in de Benelux. Dit zijn professionele bedrijfskledingleveranciers met een compleet aanbod in bedrijfskleding. Al onze dealers zijn vertrouwd met onze producten en mogelijkheden en ze komen graag bij u langs om dit te laten zien en je te adviseren over de mogelijkheden. Ook kun je de kleding komen bekijken in een van de vele showrooms verspreid door heel de Benelux.

Voor een Poco dealer

bij je in de buurt

Poco Bedrijfskleding staat voor beleving en kwaliteit

Jouw personeel is een belangrijk onderdeel van de beleving en de uitstraling van je bedrijf. Zij zijn je visitekaartje dus is het belangrijk dat ze zich lekker voelen in de bedrijfskleding. Of de gewenste bedrijfsuitstraling nu modern, trendy, ambachtelijk of klassiek is, met het kledingconcept van Poco ondersteunen en versterken we deze uitstraling en dus de beleving van de klant. Niet slechts voor één afdeling, maar voor heel je bedrijf. Wij denken graag in kledingconcepten, en one stop shopping.

Laat hier je adresgegevens achter en wij laten een gespecialiseerde dealer contact met je opnemen. Je kunt ook zelf bellen naar 076-5013740 of mailen naar info@poco.nl voor een afspraak. Waar je bedrijf ook zit in Nederland er is altijd een showroom in de buurt!

Onze dealers verwelkomen u in hun showroom, of komen graag bij u langs.

poco