Maak een afspraak

Maak een afspraak

Poco Bedrijfskleding is producent en distribueert de kleding uitsluitend via gespecialiseerde bedrijfskleding dealers.

Vul het formulier hieronder in en wij versturen je aanvraag naar de, voor jou, dichtstbijzijnde gespecialiseerd dealer van Poco. Zij nemen dan zsm contact met je op.

Je personeel in de juiste huisstijl

Onze collecties

De collecties van Poco staan bekend om de vlotte en moderne kleding, met een perfecte pasvorm. Wij produceren verschillende bedrijfskledingcollecties. Kies bijvoorbeeld voor ons uitgebreide vaste assortiment bestaande uit meer dan 250 verschillende modellen en circa 80 hoogwaardige stoffen. Dit assortiment wordt constant aangevuld met nieuwe trendy modellen. Je stelt zelf de modellen en stoffen samen en vervolgens produceert Poco deze, alles is dus compleet op maat gemaakt en elk kledingstuk is uniek!

 

Zit je model of kleur niet in ons assortiment? Dan kun je ook kiezen voor een custom made kledingpakket volledig op maat gemaakt. Samen met onze styliste kunt je een complete kledinglijn laten ontwerpen met customized stoffen en fournituren, waarbij  de mogelijkheden oneindig zijn. Door onze ruime maatboog is het geen enkel probleem om iedereen binnen je onderneming aan te kleden, ongeacht lengte of maat. Hiernaast kunnen we alle bedrijfskleding voorzien van een borduring of een bedrukking om het plaatje compleet te maken.

 

Poco werkt samen met een aantal selecte dealers, welke vertrouwd zijn met onze producten en mogelijkheden. Zij kunnen je goed adviseren over de meest geschikte stoffen en uitstraling.

 

Laat hier je adresgegevens achter en wij laten een gespecialiseerde dealer contact met je opnemen. Je kunt ook zelf bellen naar 076-5013740 of mailen naar info@poco.nl voor een afspraak.

Vast assortiment

Ons vaste assortiment is al te bestellen vanaf 3 stuks. Je hebt de keuze uit diverse modellen en ca. 80 stoffen die wij op voorraad houden. Dit zijn (bewezen) hoogwaardige stoffen, voor een lange levensduur van de kleding. De modellen hebben diverse pasvormen (slim fit, modern fit en regular fit) zodat alle medewerkers optimaal aangekleed kunnen worden.

Dit vaste assortiment is zeer geschikt voor als je kleine aantallen wilt bestellen. Nabestellen is geen probleem, dit kan ook al vanaf 3 stuks. Het assortiment bestaat o.a. uit: diverse blouses, shirts, poloshirts, koksbuizen, sloven, schorten, gilets, chino’s, 5 pocket broeken en tuniekjes, enz.

 

  • * 1e bestelling: vanaf 3 stuks per model.
  • * Nabestellingen: vanaf 3 stuks per model.
  • * Levertijd : 6 tot 8 weken

Eigen unieke model

Heb je specifieke eisen en wensen voor een kledingstuk, dan kan Poco deze voor je ontwikkelen. Eén van onze modellen zal dan veelal als basis hiervoor dienen, waar we speciaal voor jou aanpassingen aan doen. Het ontwerp wordt besproken en er zal een proefmodel geproduceerd worden ter goedkeuring. Zo kun je je bedrijfskleding geheel naar eigen smaak en zo uniek mogelijk maken.

 

* 1e bestelling: vanaf 100 stuks per model in een voorraadstof

* Nabestellingen: vanaf 3 stuks in onze voorraadstoffen of vanaf 50 stuks in een voorraadstof van een stoffenproducent.

*Levertijd: 6-8 weken na goedkeuring model

Eigen unieke stof

Vind je in ons vaste stoffenassortiment niet de juiste kleur of dessin dat je zoekt? Naast onze voorraadstoffen heb je ook de keuze uit het voorraadprogramma van diverse gerenommeerde stoffenproducenten. Op deze manier is er altijd een stof of dessin wat geheel aansluit bij je huisstijl.

Het is belangrijk dat je hierover een goed advies krijgt, niet elke stof is namelijk geschikt voor alle werkzaamheden. Daarom werkt Poco met een select aantal dealers die je hierin goed kunnen begeleiden en adviseren. Al onze modellen staan wederom tot je beschikking om je kledingpakket in te laten produceren.

 

* 1e bestelling: vanaf 50 stuks in dezelfde stof

* Nabestellingen: vanaf 50 stuks in dezelfde stof

* Levertijd: 7-9 weken

Huisstijl

Voor grotere projecten kunnen we een complete custom made kledinglijn ontwikkelen. Een speciaal voor jou ontworpen kledingstuk wat geheel binnen je huisstijl past. Er zijn geen beperkingen en (bijna) alles is mogelijk! Zo kun je je bedrijfskleding geheel naar eigen smaak en zo uniek mogelijk maken. Onze styliste maakt een ontwerp geheel aan de hand van jouw wensen. Na goedkeuring worden de patronen ontwikkeld, de stoffen ingeverfd en de kleding speciaal voor jou geproduceerd.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Op basis van je wensen kunnen we dan bepalen wat de minimale aantallen hiervoor zijn. Houd er wel rekening mee dat dit pas interessant is vanaf ca. 250 medewerkers.

Onze ontwerpen

poco