Maak een afspraak

Maak een afspraak

Poco Bedrijfskleding is producent en distribueert de kleding uitsluitend via gespecialiseerde bedrijfskleding dealers.

Vul het formulier hieronder in en wij versturen je aanvraag naar de, voor jou, dichtstbijzijnde gespecialiseerd dealer van Poco. Zij nemen dan zsm contact met je op.

Exclusieve bedrijfskleding speciaal voor jou geproduceerd!

Over Poco bedrijfskleding

Voor een Poco dealer

bij je in de buurt

Poco Bedrijfskleding

Poco Bedrijfskleding is één van de grootste Nederlandse producenten van bedrijfskleding. Jaarlijks produceren we ruim 150.000 stuks kleding voor een veelvoud aan klanten. Wij focussen ons op de volgende doelgroepen: horeca, verswinkels (met name bakkers en slagers), kapsalons en overige wellness bedrijven. Voor elke klant produceren we iets unieks. Al vanaf 3 stuks per model.

Doordat de focus op deze doelgroepen hebben we de optimale aandacht hiervoor, wat de kwaliteit en de pasvormen van de kleding zeer ten goede komt.

Werk je in een branche waar je direct klantencontact hebt en waarbij de kleding wat sterker moet zijn door de bewegelijke werkzaamheden, dan is de bedrijfskleding van Poco een zeer goede keuze.

Terug naar boven

 

Ons motto

We vinden dat elke medewerker er voor langere tijd verzorgd en mooi bij moet lopen in unieke bedrijfskleding.

 

Ons motto heeft 5 belangrijke kenmerken:

> Elke medewerker = meerdere pasvormen per kledingstuk met dezelfde uitstraling

> Netjes = moderne en trendy bedrijfskleding

> Lang = kwalitatief hoogwaardig bedrijfskleding met een lange levensduur

> Voor langere tijd na te bestellen

> Uniek

Terug naar boven

 

Elke medewerker

Personeel dat zich happy voelt in de kleding zal dat uitstralen. Ze zullen enthousiaster zijn, harder werken en klantvriendelijker zijn. Dit is toch precies wat je wilt. Een goede pasvorm is hier belangrijk in. Daarom hebben wij diverse pasvormen voor al onze kleding, van slim fit tot regular fit. Deze pasvormen kan je door elkaar gebruiken voor het personeel. Behalve via een etiket in de nek zal niemand het verschil zien aan de kleding zelf. De eenheid in de bedrijfskleding blijft zo bewaard.

Standaard verkrijgbare bedrijfskleding heeft geen verschillende pasvormen. Hierin zijn we uniek.

Terug naar boven

 

Moderne en trendy bedrijfskleding

Onze styliste volgt het modebeeld op de voet en vertaalt deze naar bedrijfskleding. De modetrends worden dusdanig in de collecties verwerkt zonder dat we concessies doen aan de sterkte en levensduur van de bedrijfskleding. De focus ligt op sterke en kwalitatieve bedrijfskleding met een fashionable uitstraling.

Deze kleding is altijd verkrijgbaar in meerdere pasvormen waardoor elk personeelslid aangekleed kan worden.

Terug naar boven

 

Lange levensduur

Poco staat voor kwaliteit. Geen goedkope bedrijfskleding “made in China”. Maar bedrijfskleding gemaakt van kwalitatieve Europese stoffen en verantwoord geproduceerd in Europa.

De levensduur van onze bedrijfskleding overtreft de gemiddelde levensduur ruimschoots.

Kwaliteit staat bij ons voor:

> Behoorlijk kreukvrij

> Geen pilling of slijtplekken bij normaal gebruik

> Kleurvast, ook na tig wasbeurten

> Vlekken zijn goed te verwijderen

> Weinig tot geen krimp

 

Zo haal je het maximale uit de investering in de bedrijfskleding voor je onderneming. En al die tijd loopt het personeel er netjes bij. Onze blouses en shirts gaan, bij normaal gebruik, 3 tot 5 jaar mee.

Naleverbaar

We vinden dan we elke medewerker moet kunnen aankleden. Ook de medewerkers die later in dienst komen.

 

Unieke bedrijfskleding

Doordat we zelf produceren zijn we erg flexibel om iets unieks voor de klant te maken, bedrijfskleding welke volledig past in hetgeen je wenst uit te stralen als bedrijf. Zie verder onder werkwijze.

Terug naar boven

 

Assortiment

 

Poco produceert al ruim 35 jaar representatieve bedrijfskleding. In al die jaren is ons kledingconcept geperfectioneerd en de modellen zijn altijd up to date en modern. We vernieuwen continue. De modellen van onze blouses, sloven, enz. hebben zich bewezen in de praktijk, ze zijn modern maar toch met voldoende bewegingsvrijheid. Al deze kleding wordt geproduceerd in ons atelier in Europa.

Ons assortiment bestaat uit:

> Dames blouses

> Herenshirts

> Sloven en schorten

> Koksbuizen

> Tuniekjes

Terug naar boven

 

Dealers

Poco ontwikkelt en produceert horecakleding, slagerskleding, bakkerskleding, kapperskleding en kleding voor de wellness. De verkoop van onze producten loopt via een landelijk netwerk van dealers in Nederland en België. Zo is er altijd wel een dealer bij u in de buurt. Deze dealer kan je bezoeken op de zaak of je gaat naar de showroom van deze dealer om e.e.a. uit te zoeken en te bepreken. Neem contact met ons op voor de dichtstbijzijnde dealer in uw regio.

 

Compleet pakket aan bedrijfskleding

Wij bieden kwaliteit en dat eisen we ook van onze dealers. Deze behoren tot de beste en meest professionele bedrijfskledingleveranciers van Nederland en België. Bedrijven die hun afspraken nakomen. Naast onze producten bieden onze dealers een compleet assortiment aan, waaronder poloshirts, T-shirts, broeken etc.

Terug naar boven

 

Werkwijze

Je neemt contact met ons op. N.a.v. jouw wensen en vestigingsplaats leggen we contact met één van onze dealers. Zij begeleiden je vervolgens bij het maken van de juiste keuzes voor mooie, sterke en unieke bedrijfskleding.

 

Met de dealer bespreek je onder andere de uitstraling en interieur van je zaak, welke type klanten je hebt etc. Aan de hand hiervan ga je samen met de dealer de bedrijfskleding samenstellen, die perfect in dat plaatje past.

 

Je hebt e.e.a. te kiezen.

Je begint met de keuze voor kleuren en stof die het beste passen in de gewenste uitstraling en interieur. We hebben de keuze uit ruim 80 verschillende stoffen en kleuren, waarvan meerdere in een comfortabele stretch uitvoering.

 

Als dat besloten is, wordt een keuze gemaakt voor de modellen blouses en shirts.

De pasvorm wordt gekozen, slim fit, modern fit of regular fit, of een combinatie hiervan.

De mouwlengte wordt gekozen: korte mouw, lange mouw, ¾ mouw of ¾ mouw met omslagmanchet

Eventueel worden er bijpassende sloven, schorten en/of koksbuizen bij gekozen.

 

Tenslotte, kan je extra details aanbrengen in de kledingset met bijvoorbeeld een contrastkleur. De contrast mogelijkheden zijn o.a.

> Contrast binnenzijde kraag

> Contrast piping binnenzijde kraag

> Contrasterende tape binnenzijde kraag

> Knoopsgaten in contrast

> Diverse speciale knopen

> Knoopsgaren in contrast

> Mouwlummel in contrast

> Binnenzijde manchet in contrast

 

Zo ontwerp je zelf binnen de mogelijkheden die we bieden, exact de bedrijfskleding bij jullie onderneming past. Bovendien is alle kleding op elkaar af te stemmen. Bijv. een blouse met oranje kleuraccent is te combineren met een sloof of schort met oranje kleuraccent. Alleen doordat we zelf de volledige controle over de productie hebben, kunnen we de contrastkleur in elk artikel perfect matchen.

Het klinkt wellicht lastiger dan het is, maar wees gerust onze dealers zijn zeer goed thuis in onze mogelijkheden om u hierin goed te adviseren.

Terug naar boven

 

Levertijd

Nadat de order geplaatst is gaan wij de kleding speciaal voor je produceren in ons atelier in Macedonië. Om de perfecte bedrijfskleding te ontvangen hebben we 6 tot 8 weken de tijd voor nodig. Dan heb je wel exact de bedrijfskleding zoals je het wilt hebben, in de beste kwaliteit.

Terug naar boven

 

Minimale aantallen

We kleden bedrijven aan van één man tot honderden medewerkers. Hoe groot je bent maakt ons niet uit. We hebben een passie voor kleding en we voorzien graag iedereen van leuke, sterke en passende bedrijfskleding. Om de productie betaalbaar te houden hanteren we een minimum bestelling van 3 stuks per model.

Terug naar boven

 

Prijsindicatie

Onze adviesverkoopprijzen zijn gestaffeld, ofwel afhankelijk van de hoeveelheid die je afneemt. En de prijzen zijn daarnaast ook nog afhankelijk van het type stof dat je uitzoekt. Als prijsindicatie kan je rekening houden met:

 

Blouses en shirts in een stretch stof (tot 85 graden wasbaar)

€ 40,- à € 60,- afhankelijk van aantallen en uitvoering

 

Blouses en shirts in een niet-stretch stof (tot 85 graden wasbaar)

€ 28,- à € 46,- afhankelijk van aantallen en uitvoering

Terug naar boven

 

Samenvatting

> 3 stuks minimum per model

> 6 – 8 weken levertijd

> Uitsluitend hoogwaardige stoffen voor een lange levensduur van de bedrijfskleding

> Uitgekiende pasvormen zodat elk personeelslid zich er prettig invoelt

> Mooi en trendy uiterlijk van de kleding

> Alle kleding is op elkaar aan te passen qua kleuren zodat er 1 geheel ontstaat

> Goede prijs-kwaliteitverhouding

> Unieke bedrijfskleding die je zelf samenstelt

Terug naar boven

Laat hier je adresgegevens achter en wij laten een gespecialiseerde dealer contact met je opnemen. Je kunt ook zelf bellen naar 076-5013740 of mailen naar info@poco.nl voor een afspraak. Waar je bedrijf ook zit in Nederland er is altijd een showroom in de buurt!

Onze dealers verwelkomen u in hun showroom, of komen graag bij u langs.

poco